21-08-2022 kl. 10:30

Minikonfirmandundervisning - HUSK tilmelding sen. 5. juni

MINIKONFIRMANDUNDERVISNING I UGE 26

Minikonfirmandundervisning i Karup

Langt om længe kan vi igen tilbyde minikonfirmandundervisning. Grundet præsteskifte og corona er det længe siden, der sidst har været minikonfirmander i Karup. Men nu tilbyder vi minikonfirmandundervisning til de børn, som endnu ikke har fået tilbuddet. Det første forløb, vi udbyder, er til de nuværende elever på 4. årgang.

Forløbet finder sted i sognegården og kirken i uge 26 (den første uge af skolens sommerferie). Vi mødes i sognegården tirsdag-fredag kl. 8-12. Vi slutter af lørdag, hvor vi håber at kunne invitere forældrene med. Minikonfirmandundervisningen er et tilbud til alle, som har lyst til at være med og høre noget om kirken og kristendommen. Der er ikke noget krav om, at man skal være døbt. Alle er velkomne. Det er organist Anders Hjorth Nielsen og sognepræst Helle Bærnholdt, som står for minikonfirmandundervisningen.

Vi håber på at se en god flok minikonfirmander, selvom forløbet desværre ligger meget senere end det forløb, vi normalt tilbyder til børn på 3. årgang. Vi glæder os i hvert fald til igen at hygge og have det sjovt med nogle skønne minikonfirmander.

Invitationer til minikonfirmand er blevet uddelt på skolen, og der er tilmelding sen. d. 5. juni. Ring endelig til sognepræst Helle Bærnholdt, hvis du har spørgsmål, eller hvis dit barn ikke har modtaget en invitation.

13. oktober 2022

Sangaften med Anne-Mette Sohn

Glæd dig til en aften med den nye højskolesangbog

6. oktober 2022