04-12-2022 kl. 10:00

Julekoncert m. Hedens Sangkor

Foredrag & Koncerter

Foredrag

Den sidste fredag i hver måned (som hovedregel, men tjek særskilt program) er der foredrag i Fredagshjørnet i sognegården kl. 14.30. Program findes under eget menupunkt her på siden eller kan hentes i våbenhuset eller sognegården eller rekvireres ved henvendelse til sognepræsterne.

Derudover er der:

SORG OG GLÆDE – BIOGRAFTUR OG FOREDRAG

”Sorg og glæde” er filminstruktør Nils Malmros’ dybt personlige film om at genfinde kærligheden efter en personlig tragedie.

Lørdag den 1. oktober kl. 10.00 viser Karup Bio filmen som selvstændig optakt til, at Nils Malmros holder foredrag i Frederiks. Billetter til filmen købes via biografen og koster 40 kr. for de forreste rækker og 50 kr. for de bagerste.

Onsdag den 5. oktober kl. 19.00 kommer Nils Malmros til Alhedens Idræts- og kulturcenter i Frederiks, hvor han holder foredrag om filmen og vejen til dens tilblivelse.

Arrangementet er et samarbejde mellem Viborg bibliotekerne, ældresagen Karup-Fjends samt Frederiks og Karup menighedsråd. Entre: 125 kr. De to arrangementer afholdes i sammenhæng, men uden nødvendig deltagelse i begge.

Koncerter

Sangaften med Anne-Mette Sohn

Torsdag den 13. oktober kl. 19.00

Glæd dig til en aften med den nye højskolesangbog.
Vokalsolist Anne-Mette Sohn Jensen og pianist Mads Haagensen vil guide dig gennem et par timer, hvor du skal lytte og lære - både nogle af de nye sange, men også et par af de gamle.
Højskolesangbogens sange kan noget helt særligt. Både med ord og toner, alene og især i fællesskab. Anne-Mette og Mads har udvalgt sange med nænsom hånd, sange som viser diversiteten og alsidigheden i vores alle sammens sangskat.
Anne-Mette og Mads har spillet sammen et par år i forskellige sammenhænge og meget længere tid hver for sig.
Hvis du selv har den nye Højskolesangbog, må du gerne tage den med.

Fri entré, ingen tilmelding.
Samarbejdspartnerne giver kaffe og lidt sødt i pausen.
Arrangeret i samarbejde med Viborg Bibliotekerne, Frederiks Kirke og Karup Kirke

Julekoncert med Hedens Sangkor
Onsdag den 14. december kl. 19.00