21-08-2022 kl. 10:30

Højmesse - 11. søndag efter trinitatis

Arkiv - Aktiviteter

Torsdag 5. oktober 2017

Koncert i Karup kirke: "Cash i kirken"

CASH i Karup Kirke – KONCERT DEN 5. OKTOBER KL. 19.30

Årets fælleskoncert mellem Frederiks Kirke og Karup Kirke er "Cash i kirken" og afholdes denne gang i Karup Kirke. Der er fri entre til koncerten - dørene åbnes kl. 19.00.

Engle og dæmoner blander sig med countrymusik og amerikansk musikhistorie, når sangeren Karsten Holm & band leverer ”Cash i kirken”. En musikalsk fortælling om Johnny Cash og den evige kamp mellem det religiøse og tilværelsens skyggesider, der var en enorm drivkraft for ham som kunstner.

”Cash i kirken” handler om Johnny Cash og de indre kampe, han hele sit liv udkæmpede, og som udmøntede sig i de formidable sange og fortolkninger, han efterlod til denne verden. Karsten Holm fortæller om Cash’ tro, hans dæmoner, stofferne og alkoholen, hans kamp for at holde misbruget nede - den evige kamp mellem det gode og det onde. Det er fortællingen om, hvordan Gud redder ham, da han beslutter at begå selvmord i en grotte. Cash ser lyset (Guds lys), da hans egen lommelygte dør ud. Det er fortællingen om hans forhold til kærligheden, sin elskede og familien – og til de udstødte og de fattige. Cash var forkynder på sin egen måde, og hans eftermæle er historien om en kunstner med hundrede procent autenticitet.

Musikudvalgene ved Karup og Frederiks kirker

13. oktober 2022

Sangaften med Anne-Mette Sohn

Glæd dig til en aften med den nye højskolesangbog