03-07-2022 kl. 10:00

31-07-2022 kl. 09:00

Højmesse - 7. søndag efter trinitatis

En snak med præsten

Sjælesorg - samtale med præsten - ansigt til ansigt eller anonymt på nettet

En vigtig del af præstens arbejde er at stå til rådighed som samtalepartner for mennesker i sognet. Præsten er hverken psykolog eller terapeut, men derimod sjælesørger. Sjælesorg betyder omsorg for sjælen og er en mulighed for at tale med et andet menneske om lige præcis det, der tynger dig. Det kan være alt fra mindre udfordringer til sorg, sygdom, ensomhed, skilsmisse, personlige problemer, familierelationer, tvivl, tro og tanker om fremtiden. Der er ikke noget rigtigt eller forkert at henvende sig til præsten med. Sjælesorg ”helbreder” ikke, men præsten er aktivt lyttende og kan være medvandrende på din vej.

Alle præster tilbyder sjælesorg. Og enhver er velkommen til at henvende sig med ønsket om en samtale. Præsten har absolut tavshedspligt, og samtalerne tager udgangspunkt i det, du gerne vil tale om. Det koster ikke noget at få en sjælesorgssamtale med præsten. Samtalen kan foregå ansigt til ansigt i kirken, hos præsten eller hjemme hos dig selv. Men det er også som noget forholdsvis nyt muligt at søge sjælesorg helt anonymt på nettet via tjenesten Sjælesorg på Nettet.

6. juni 2022

Friluftsgudstjeneste - 2. pinsedag