31-03-2020 kl. 15:00

05-10-2017 kl. 19:30

Koncert: Cash i kirken d. 5/10

CASH i Karup Kirke – KONCERT DEN 5. OKTOBER KL. 19.30

Årets fælleskoncert mellem Frederiks Kirke og Karup Kirke er "Cash i kirken" og afholdes denne gang i Karup Kirke. Der er fri entre til koncerten - dørene åbnes kl. 19.00.

Engle og dæmoner blander sig med countrymusik og amerikansk musikhistorie, når sangeren Karsten Holm & band leverer ”Cash i kirken”. En musikalsk fortælling om Johnny Cash og den evige kamp mellem det religiøse og tilværelsens skyggesider, der var en enorm drivkraft for ham som kunstner.

”Cash i kirken” handler om Johnny Cash og de indre kampe, han hele sit liv udkæmpede, og som udmøntede sig i de formidable sange og fortolkninger, han efterlod til denne verden. Karsten Holm fortæller om Cash’ tro, hans dæmoner, stofferne og alkoholen, hans kamp for at holde misbruget nede - den evige kamp mellem det gode og det onde. Det er fortællingen om, hvordan Gud redder ham, da han beslutter at begå selvmord i en grotte. Cash ser lyset (Guds lys), da hans egen lommelygte dør ud. Det er fortællingen om hans forhold til kærligheden, sin elskede og familien – og til de udstødte og de fattige. Cash var forkynder på sin egen måde, og hans eftermæle er historien om en kunstner med hundrede procent autenticitet.

Musikudvalgene ved Karup og Frederiks kirker

23. marts 2020

Læs prædiken til på søndag her...

De kommende søndage er gudstjenesten aflyst, her på siden vil du kunne læse en prædiken, som passer til søndagens tekst.

17. marts 2020

Ord til eftertanke og marts måneds salme

Læs her nogle vers fra Romerbrevet samt marts måneds salme.

13. marts 2020

Johanne Langdal Rindsig ny sognepræst i Karup pr. 1/4 2020

Karup menighedsråd har ansat ny sognepræst med virkning fra den 1/4.