09-04-2020 kl. 16:30

AFLYST Langfredag

21-09-2016 kl. 19:30

Koncert i Frederiks kirke med Thomas Kjellerup

KIRKEKONCERT med THOMAS KJELLERUP i FREDERIKS KIRKE - onsdag den 21. september 2016 kl. 19.30

Siden det store gennembrud med "Anni´s sang" i 1991 har Thomas Kjellerup været en af Danmarks mest efterspurgte troubadourer. Han er en af de få herhjemme, der magter at gå alene på scenen og fastholde og bevæge publikum en hel aften - kun bevæbnet med sin akustiske guitar og sine poetiske og stemningsfulde sange.

Thomas Kjellerups særkende er de enkle, stemningsfulde tekster og de smukke og utroligt iørefaldende melodier.
Den vestjyske sangskrivers filosofi har været klar fra starten af: "En god sang kan ikke overhøres. Den har sit eget liv, og finder selv vej til publikum - med tiden...."
Han stoler, med andre ord, både på sine egne sange - og på publikums evne til at genkende en god sang når den er der.

Billetter á kr. 100,- kan købes hos Super Brugsen i Karup og hos Byens Kagemand i Frederiks fra mandag den 15. august.

Dørene åbnes ½ time før koncerten og der er ingen nummererede pladser i kirken.

Koncerten er et samarbejde mellem Frederiks og Karup menighedsråd.

31. marts 2020

Ord til bøn og eftertanke, samt april måneds salme

Sognepræst Ingrid Elgaard deler her ord til eftertanke og april måneds særligt udvalgte salme.

30. marts 2020

Johanne Langdal Rindsig ny sognepræst i Karup pr. 1/4 2020

Karup menighedsråd har ansat ny sognepræst med virkning fra den 1/4.

29. marts 2020

Prædiken Mariæ bebudelsesdag - 29/3

De kommende søndage er gudstjenesten aflyst, her på siden vil du kunne læse en prædiken, som passer til søndagens tekst.