05-04-2020 kl. 10:00

AFLYST Langfredag

19-12-2019 kl. 19:30

Julekoncert i kirken

Torsdag d. 19/12-19 kl. 19.30 gæster Mariehavens juleorkester Karup Kirke. Billetter a 250 kr. kan købes online på www.musikgalleriet.dk - resterende billetter sælges i døren. For hver solgt billet doneres der 10 kr. til julehjælpen i den tidligere Karup Kommune.

Den nat af alle nætter er titlen på julekoncerten, og Helge Engelbreckt har taget Ronnie Olesen, Tommy Rasmussen, Sidsel Maria Michelsen og Ditte F. Hockings med – alle kendt fra TV-
udsendelserne Fællessang i Mariehaven.

Koncerten tager udgangspunkt i salmer og sange, der begyndte som et fælles cd-skriveprojekt for Helge Engelbrecht og biskop Henning Toft Bro tilbage i 2008.
”Vi har haft publikum med os fra starten, og det har været dejligt at opleve. Julen skal man jo ellers ikke udfordre for meget, men det er alligevel lykkedes os at få nye salmer og sange ud til et stort publikum” siger Helge Engelbrecht.

Udover repertoiret fra ”Den nat af alle nætter” indeholder koncerten også udgaver af mere kendte og traditionelle julesange og salmer på både dansk og engelsk, som publikum får lejlighed til at synge med på.
”Det bliver både smukt, muntert og stemningsfyldt og helt som vi selv synes en julekoncert skal være ”, lyder det fra Helge Engelbrecht.

Se og lyt mere her:

31. marts 2020

Ord til bøn og eftertanke, samt april måneds salme

Sognepræst Ingrid Elgaard deler her ord til eftertanke og april måneds særligt udvalgte salme.

30. marts 2020

Johanne Langdal Rindsig ny sognepræst i Karup pr. 1/4 2020

Karup menighedsråd har ansat ny sognepræst med virkning fra den 1/4.

29. marts 2020

Prædiken Mariæ bebudelsesdag - 29/3

De kommende søndage er gudstjenesten aflyst, her på siden vil du kunne læse en prædiken, som passer til søndagens tekst.