09-04-2020 kl. 16:30

Alle Helgens gudstjeneste søndag d. 3. november kl. 16.00

ALLE HELGENS GUDSTJENESTE i Karup Kirke

Søndag den 3. november kl. 16.00

Alle Helgens søndag er dagen, hvor vi i Karup kirke i særlig grad mindes vores døde. Det gør vi med en gudstjeneste, hvor vi lader sorgen og savnet få plads, men hvor vi også peger på det håb, vi har i vores kristne tro. De, der i det forgangne år har mistet et familiemedlem, som er blevet begravet fra Karup kirke, modtager en særlig invitation til denne gudstjeneste, men alle er selvfølgelig meget velkomne. I gudstjenesten læser vi navnene op på de mennesker, vi i det forgangne år har begravet fra kirken. Efter gudstjenesten vil der være mulighed for at tænde et lys og sætte det ud på kirkegården.

Alle, der deltager i gudstjenesten, inviteres til en portion varm suppe i sognegården efter gudstjenesten. Dette er efterhånden blevet en tradition, og det plejer at være en fin afslutning på dagen.

Tilmelding til spisningen til sognepræsterne: Helle Bærnholdt på tlf.: 97 10 19 83 eller mail: hebh@km.dk eller Ingrid Elgaard på tlf.: 21 26 50 02 eller mail: ise@km.dk

Sognepræsterne, Ingrid Elgaard og Helle Bærnholdt

31. marts 2020

Ord til bøn og eftertanke, samt april måneds salme

Sognepræst Ingrid Elgaard deler her ord til eftertanke og april måneds særligt udvalgte salme.

30. marts 2020

Johanne Langdal Rindsig ny sognepræst i Karup pr. 1/4 2020

Karup menighedsråd har ansat ny sognepræst med virkning fra den 1/4.

29. marts 2020

Prædiken Mariæ bebudelsesdag - 29/3

De kommende søndage er gudstjenesten aflyst, her på siden vil du kunne læse en prædiken, som passer til søndagens tekst.