09-04-2020 kl. 16:30

25-10-2019 kl. 14:30

Fredagshjørnet i sognegården d. 25. oktober kl. 14.30

Fredag d. 25. oktober kl. 14.30

Vi skal høre almene vestjyske historier ala ”Lune jyder serveret af Ole Tang fra Skive, der har haft sit arbejdsliv på Skive Folkeblad, men som i 2018 fratrådte for at være fuldtids foredragsholder, fritidsfisker, fodbolddommer, festsangskriver, folkedanser mv.

Dansen er måske en arv fra en mor, der hed Ragna Tang, og som var kendt i det meste af landet som en livsprudlende folkedanseleder gennem mere end 60 år.

Ole Tang der nu er 62 år har sit udgangspunkt i det vestjyske, med skolegang i bl.a. Hvide Sande. Det har over de sidste 15 år givet anledning til en række artikler - seks i alt, som gennem de humoristiske briller kigger på de lokale vestjyske originaler og historier, som han har samlet op på sin vej. Historierne har efterfølgende givet mange indbydelser til foreninger i hele det midt- og vestjyske område - og der er tale om almene historier - a la "Lune jyder", men med navn og adresse på, og alle opsamlet i Vestjylland.

Udgangspunktet er, at tilhørerne skal være i bedre humør, når foredraget slutter, end da det begyndte - og det lykkes som regel.

31. marts 2020

Ord til bøn og eftertanke, samt april måneds salme

Sognepræst Ingrid Elgaard deler her ord til eftertanke og april måneds særligt udvalgte salme.

30. marts 2020

Johanne Langdal Rindsig ny sognepræst i Karup pr. 1/4 2020

Karup menighedsråd har ansat ny sognepræst med virkning fra den 1/4.

29. marts 2020

Prædiken Mariæ bebudelsesdag - 29/3

De kommende søndage er gudstjenesten aflyst, her på siden vil du kunne læse en prædiken, som passer til søndagens tekst.