09-04-2020 kl. 16:30

Fredagshjørnet i sognegården d. 27. september kl. 14.30

Fredag d. 27. september kl. 14.30

Kordegn Erik Nørkjær fra Aulum ­­­­­­­­­fortæller om USA – mulighedernes land

De havde filmstjerner, flotte biler, de byggede rumraketter. Det var det land, han som 17 årig besluttede sig for at se nærmere på.

Han kom til Nebraska, hvor målet var et år på High School. Men rejsen fik ikke hel den start, han havde forventet. Han blev i stedet indlogeret i en lille by hos en streng religiøs familie til et liv, der var meget anderledes end det, han kom fra i Danmark.

Men en dag, hvor han hjalp til i værtsfamiliens radiobutik, kom en ældre herre og inviterede ham med til gudstjeneste i en lille luthersk præriekirke, startet af en gruppe danskere 90 år tidligere. Denne søndag fejrede man  netop 90 års jubilæum i kirken, og den nye danske udviklingsstuderende blev næsten som en selvfølge festens midtpunkt. Dette blev starten på et livslang venskab. Det er, hvad han vil fortælle meget mere om denne fredag i sognegården.

31. marts 2020

Ord til bøn og eftertanke, samt april måneds salme

Sognepræst Ingrid Elgaard deler her ord til eftertanke og april måneds særligt udvalgte salme.

30. marts 2020

Johanne Langdal Rindsig ny sognepræst i Karup pr. 1/4 2020

Karup menighedsråd har ansat ny sognepræst med virkning fra den 1/4.

29. marts 2020

Prædiken Mariæ bebudelsesdag - 29/3

De kommende søndage er gudstjenesten aflyst, her på siden vil du kunne læse en prædiken, som passer til søndagens tekst.