29-11-2020 kl. 10:00

01-01-2012 kl. 00:00

Minikonfirmander og De små synger

Minikonfirmand 2012 i Karup sogn

Hvis du har lyst til at være med, så starter vi snart! Det er for alle børn i Karup sogn på 3. klassetrin. Som minikonfirmand får du mulighed for at høre nogle af de spændende historier fra bibelen, snakke om Gud og Jesus og om, hvorfor vi er døbt. Vi skal også gå på opdagelse i kirken, og så skal vi hygge os sammen og lave forskellige aktiviteter.

Undervisningen foregår over 10 onsdage for børn fra 3.A. og 10 torsdage for børn fra 3.B. Det foregår efter skoletid i sognegården i Karup, og vi starter den 19./20. september og fortsætter frem til 1. december, hvor vi runder forløbet af med en familiegudstjeneste i kirken, hvor minikonfirmanderne medvirker. Undervisningen forestås af Lise Overgaard og sognepræst Helle Bærnholdt. Invitationer med nærmere oplysninger sendes ud til alle børn, der går i 3. klasse på Karup skole. Hvis du ikke går i skole i Karup, men alligevel gerne vil være med, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi glæder os meget til at se en masse skønne minikonfirmander igen i år – så kom og vær med!

Lise Overgaard og Helle Bærnholdt

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De små synger i Karup kirke

Sang og musik for dagplejebørn og deres dagplejere og for forældre og babyer på barselsorlov

Så er det tid til at starte op for efterårssæsonen af ”De Små Synger”. Vi nød meget vore onsdag formiddage sammen med børnene tidligere på året, og nu glæder vi os til igen at få kirken fuld af dejlige babyer og dagplejebørn. Ligesom tidligere er det Mette Jordan fra Karup og sognepræst Helle Bærnholdt, der sammen byder børn og voksne velkommen i kirken til en lille times tid med sang, musik, leg og fælles oplevelser. Vi har lavet aftaler med dagplejerne, men som forælder på barsel dukker man bare op i kirken og er med, når man kan. Vi glæder os til at se jer!

Bemærk at der er ændring i datoerne i forhold til det tidligere annoncerede. Vi mødes i tidsrummet fra kl. 9.30 til 10.30 onsdag den 19. sep., 10. okt. og 7. nov.

Mette Jordan og Helle Bærnholdt

2. november 2020

Mundbind i kirken og sognegården

Mundbind eller visir skal bæres i kirke og sognegård - dog ikke når man sidder ned