05-04-2020 kl. 10:00

30-01-2018 kl. 19:30

Faste-workshop i sognegården den 1. februar kl. 19.30

FASTE-WORKSHOP I KARUP SOGNEGÅRD

Torsdag d. 1. februar kl. 19.30 inviteres der til en aften med fokus på fasten.

Fasten kender vi alle til fra barn til voksen. Landet over holdes fastelavnsfester med fest, udklædning og tøndeslagning, men kender vi fastens egentlige oprindelse, som den højtid, der hører sammen med kristendommen og kirkeårets rytme?

Det vil cand.theol., præst, retræteleder og forfatter Poul A. Beck komme og fortælle om ud fra sin bog: ”Frihed og Fred – en meditativ vandring i fasten”. Ud over foredraget om bogen får vi også en forsmag på brug af bogens indhold.

Poul A. Beck skriver følgende: ”I 2017 udkom min lille fastebog Frihed og Fred (Forlaget Eksistensen). Bogen rummer en meditativ vandring i fasten. 40 små stykker med inspiration og refleksion. En til hver dag fra askeonsdag til påskelørdag. Læseren møder en bred vifte af Bibel- og Billedmeditationer, små underfundige, fortællinger mv. På denne workshop om fasten og om brugen af bogen præsenteres den i en visuel og festlig form. Der er smagsprøver på indholdet og den røde tråd gennem bogen. Der lægges op til drøftelse og dialog. - Poul A. Beck”

Alle er velkomne!

31. marts 2020

Ord til bøn og eftertanke, samt april måneds salme

Sognepræst Ingrid Elgaard deler her ord til eftertanke og april måneds særligt udvalgte salme.

30. marts 2020

Johanne Langdal Rindsig ny sognepræst i Karup pr. 1/4 2020

Karup menighedsråd har ansat ny sognepræst med virkning fra den 1/4.

29. marts 2020

Prædiken Mariæ bebudelsesdag - 29/3

De kommende søndage er gudstjenesten aflyst, her på siden vil du kunne læse en prædiken, som passer til søndagens tekst.