09-04-2020 kl. 16:30

AFLYST Langfredag

30-03-2020 kl. 19:05

Johanne Langdal Rindsig ny sognepræst i Karup pr. 1/4 2020

Det er med glæde, Karup menighedsråd kan meddele, at vi har ansat en ny sognepræst med virkning fra den 1. april i år.

Sognets nye præst hedder Johanne Langdal Rindsig. Hun er 34 år, bor i København med sin mand Lars og en datter Karen, som netop fylder 2 år samme dag, som tiltrædelsen i det nye embede i Karup finder sted.

Johanne glæder sig og udtaler:

"Vi har haft nogle gode år i hovedstaden, men har nu lyst til at komme tilbage, hvor der er bedre plads og færre mennesker, men man til gengæld kender dem, der er. Lars er fra Lunderskov, og selv er jeg vokset op i Sønderjylland og i Herning, hvor vi boede indtil jeg var omkring ti. En meget stor del af min familie bor i Viborg, så det er ikke nogen helt fremmed egn, vi nu flytter til."

Johanne blev ordineret i 2016 og har siden været præst i både kortere og længere vikariater. De fleste på Sjælland, primært i Helsingør Stift, dog med en enkelt afstikker til Lolland.

"Det har været utrolig lærerigt at komme rundt på den måde, og jeg har været meget glad for det, men nu glæder jeg mig til at kunne lære folk bedre at kende, end det er muligt i et vikariat."

Johanne skal indsættes administrativt 3/4 og når coronaepidimien er ovre vil der blive afholdt et offentligt velkomst arrangement.

31. marts 2020

Ord til bøn og eftertanke, samt april måneds salme

Sognepræst Ingrid Elgaard deler her ord til eftertanke og april måneds særligt udvalgte salme.

30. marts 2020

Johanne Langdal Rindsig ny sognepræst i Karup pr. 1/4 2020

Karup menighedsråd har ansat ny sognepræst med virkning fra den 1/4.

29. marts 2020

Prædiken Mariæ bebudelsesdag - 29/3

De kommende søndage er gudstjenesten aflyst, her på siden vil du kunne læse en prædiken, som passer til søndagens tekst.