Foredrag & Koncerter

Foredrag

Den sidste fredag i hver måned (som hovedregel, men tjek særskilt program) er der foredrag i Fredagshjørnet i sognegården kl. 14.30. Program findes under eget menupunkt her på siden eller kan hentes i våbenhuset eller sognegården eller rekvireres ved henvendelse til sognepræsterne.

Derudover er der:

Koncerter

Koncert i Karup Kirke med sang og keltisk harpe

Søndag d. 20. september kl. 19.00 er der koncert med sangerinden og harpenisten Mariann Mikkelsen i Karup Kirke.

Mariann har medvirket som solist i en lang række musicals, operaer og operetter bl.a. på Viborg Teater og i MCH Herning Kongrescenter. Denne aften skal vi nyde hendes sang, som hun akkompagnerer selv på keltisk harpe. Hun er en alsidig sanger, og har både været solist med symfoniorkestrene rundt i landet, Aarhus Jazz Orchestra og har også været gæstesolist ved Sissel Kyrkjebøs julekoncert. Mariann er uddannet klassisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus og er født og opvokset i Tjørring uden for Herning.

Denne efterårskoncert står på et blandet repertoire indenfor bl.a. musical, sange fra Højskolesangbogen samt klassisk musik og folketoner.

Der er fri entré til koncerten.

25. september 2020

Fredagshjørnet i sognegården d. 25. september kl. 14.30

Rita Knudsen, Gl. Rye fortæller: "Rita og Aages sidste dans"

21. september 2020

Fællesforedrag i Frederiks Kulturhus d. 8. oktober kl. 19.00

Jens Gaardbo: "Ikke flere fremskridt,tak!"

20. september 2020

Koncert i kirken med sangerinden og harpenisten Mariann Mikkelsen