25-11-2017 kl. 09:30

1. søndag i advent

Foredrag & Koncerter

Foredrag

Den sidste fredag i hver måned (som hovedregel, men tjek særskilt program) er der foredrag i Fredagshjørnet i sognegården kl. 14.30. Program findes under eget menupunkt her på siden eller kan hentes i våbenhuset eller sognegården eller rekvireres ved henvendelse til sognepræsterne.

Derudover er der:

Onsdag den 11. oktober kl. 19.00

Foredrag med Finn Nørbygaard i Frederiks Kulturhus (fællesarrangement med Frederiks sogn).

Finn Nørbygaard kommer til kulturhuset i Frederiks

Onsdag den 11. oktober kl. 19.00

Kom og hør den kendte komiker og skuespiller fortælle om sit liv og sine drømme i foredraget "Rejs dig og kom igen, stærkere".

Biletter á kr. 100,- kan købes på bibliotekets hjemmeside under bemærkedage og er inkl. kaffe og kage (kan købes fra  en måned før foredraget).

Foredraget er et samarbejde mellem bibliotekerne, Ældre Sageb og menighedsrådene i Karup og Frederiks.

Koncerter

Torsdag den 5. oktober kl. 19.30

"Cash i kirken" - koncert i Karup kirke (fællesarrangement med Frederiks sogn).

CASH i Karup Kirke – KONCERT DEN 5. OKTOBER KL. 19.30

Årets fælleskoncert mellem Frederiks Kirke og Karup Kirke er "Cash i kirken" og afholdes denne gang i Karup Kirke. Der er fri entre til koncerten - dørene åbnes kl. 19.00.

Engle og dæmoner blander sig med countrymusik og amerikansk musikhistorie, når sangeren Karsten Holm & band leverer ”Cash i kirken”. En musikalsk fortælling om Johnny Cash og den evige kamp mellem det religiøse og tilværelsens skyggesider, der var en enorm drivkraft for ham som kunstner.

”Cash i kirken” handler om Johnny Cash og de indre kampe, han hele sit liv udkæmpede, og som udmøntede sig i de formidable sange og fortolkninger, han efterlod til denne verden. Karsten Holm fortæller om Cash’ tro, hans dæmoner, stofferne og alkoholen, hans kamp for at holde misbruget nede - den evige kamp mellem det gode og det onde. Det er fortællingen om, hvordan Gud redder ham, da han beslutter at begå selvmord i en grotte. Cash ser lyset (Guds lys), da hans egen lommelygte dør ud. Det er fortællingen om hans forhold til kærligheden, sin elskede og familien – og til de udstødte og de fattige. Cash var forkynder på sin egen måde, og hans eftermæle er historien om en kunstner med hundrede procent autenticitet.

Søndag den 25. februar 201 kl. 16.00

"Vinterkoncert" med Sing4Fun ved organist Anders Hjorth Nielsen.

17. november 2017

Fredagshjørnet i sognegården den 17. november kl. 14.30