Søndag 1. december 2019

1. søndag i advent

Gudstjeneste og Fernisering

1. søndag i advent d. 1. december er der gudstjeneste kl. 10.00 i Karup kirke, hvor koret medvirker. Efter gudstjenesten inviteres alle til kirkekaffe og fernisering i Karup kirkes sognegård, hvor vi har den glæde at have kunstværker til at hænge, fra slut november og frem til medio februar, udført af den anerkendte kunstmaler Arne Haugen Sørensen.

Ved ferniseringen vil der blive fortalt lidt om kunstneren og kunstværkerne, og samtidig bydes der på lidt at nyde, hvorefter man kan gå rundt og se på, fordybe sig i og drøfte kunstværkerne.

Alle er velkomne!

På kunst-udvalgets vegne Ingrid Elgaard

21. maj 2020

Karup kirke er igen åben og der er gudstjeneste hver søn- og helligdag

30. marts 2020

Johanne Langdal Rindsig ny sognepræst i Karup pr. 1/4 2020

Karup menighedsråd har ansat ny sognepræst med virkning fra den 1/4.

29. marts 2020

Prædiken Mariæ bebudelsesdag - 29/3

De kommende søndage er gudstjenesten aflyst, her på siden vil du kunne læse en prædiken, som passer til søndagens tekst.