Søndag 1. september 2019

11. søndag efter trinitatis

HØST- OG TAKNEMMELIGHEDSGUDSTJENESTE i Karup Kirke

Søndag den 1. september kl. 10.00 er der høst- og taknemmelighedsgudstjeneste i Karup kirke. Igen i år vil en gruppe af frivillige pynte kirken flot op i dagens anledning. Desuden medvirker Karup Sangkor ved gudstjenesten - og efterfølgende serveres der kirkekaffe i kirken, så den flotte høstpyntning kan nydes lidt længere.

Denne tid på året, hvor efteråret står for døren, og høsten fra både marker og haver er i hus, er det oplagte tidspunkt at sætte fokus på taknemmeligheden. Det er tid til at glædes over og takke for alt det, som vi er velsignede med. Ved denne gudstjeneste samler vi samtidig ind til dem, der er mindre heldigt stillede end os selv. Der vil være mulighed for at donere et ”høstoffer” til et selvvalgt formål. De høstdonationer, som ikke er øremærkede, vil menighedsrådet traditionen tro skænke til skolehjemmet ”Immanuel” i Phibun i Thailand, hvor børn af fattige bjergbønder gives muligheden for en ordentlig skolegang.

21. maj 2020

Karup kirke er igen åben og der er gudstjeneste hver søn- og helligdag

9. april 2020

Kirken er lukket men præsterne arbejder stadig