05-04-2020 kl. 10:00

AFLYST Langfredag

Vielse og kirkelig velsignelse

Dato og tidspunkt

Man henvender sig til en af sognets præster for at træffe aftale om dato og tidspunkt for bryllup.

Samtale

Forud for vielsen mødes parret med præsten for at tilrettelægge dagen. En sådan samtale kan finde sted hos præsten og i kirken eller privat.

Betingelser

For at blive viet i folkekirken skal mindst en af parterne være medlem.

Før brylluppet skal folkeregistret kontaktes, som udsteder en Prøvelsesattest. Prøvelsesattesten er gyldig i 4 måneder fra udstedelsen. Uden gyldig prøvelsesattest må præsten ikke foretage vielsen. Prøvelsesattesten afleveres hos præsten ved samtalen.

Der skal være to vidner til en vielse og disses fulde navne og adresser oplyses også til præsten ved samtalen.

Navneændring på bryllupsdagen - Gratis

Du kan søge om at ændre dit navn på bryllupsdagen, således at du og din ægtefælle får navnefællesskab ved vielsen og navnet kommer til at fremgå af din vielsesattest.

Det sker på www.borger.dk.

31. marts 2020

Ord til bøn og eftertanke, samt april måneds salme

Sognepræst Ingrid Elgaard deler her ord til eftertanke og april måneds særligt udvalgte salme.

30. marts 2020

Johanne Langdal Rindsig ny sognepræst i Karup pr. 1/4 2020

Karup menighedsråd har ansat ny sognepræst med virkning fra den 1/4.

29. marts 2020

Prædiken Mariæ bebudelsesdag - 29/3

De kommende søndage er gudstjenesten aflyst, her på siden vil du kunne læse en prædiken, som passer til søndagens tekst.